14 dec. 2017

5 cărți pe care să le citești în această perioadă


Deoarece luna decembrie este momentul meu preferat din an, v-am pregătit o listă cu cinci cărți pe care vi le recomand pentru această perioadă.
Nu sunt neapărat cărți în care se vorbește despre Crăciun sau iarnă în general, ci sunt povești drăguțe și simple potrivite pentru o zi geroasă de iarnă când nu vrei decât să stai în pat cu o cană fierbinte de ceai și o carte fluffy.



1. Cu toții suntem făcuți din molecule de Susin Nielsen



În această carte este vorba despre viața unor adolescenți care sunt nevoiți să gândească, să facă niște alegeri și să treacă prin tot ceea ce se presupune a fi liceul și pubertatea. 

Susin Nielsen reușește să abordeze cu succes o gamă variată de teme cum ar fi abuzul, violența discriminarea sexuală prin ochii unor copii, ceea ce mi se pare a fi foarte greu. 

Citește recenzia completă - click aici.


2. Dragostea mea mi-a dăruit... de Stephanie Perkins & others



Această carte este o antologie care conține 12 povestiri romantice, în mare parte despre iarnă și atmofesfera Crăciunului. Sunt povești bune și mai puțin bune care te vor face să zâmbești și să crezi în magie și miracole.

Cele 12 povestiri sunt semnate de autori faimoși, unora dintre aceștia probabil cunoscându-le opera. Eu vă recomand această carte pentru simplitatea ei și pentru coperta minunată care îți transmite acea stare de dinainte de sărbători.


3. Poate într-o altă viață de Taylor Jenkins Reid



O poveste aparent banală, dar magică. Cum ar fi dacă ar exista universuri paralele și fiecare decizie pe care ai lua-o ar putea avea diferite consecințe? 
Mi se pare o carte perfectă pentru această perioadă și se citește extrem de ușor.

4. Graffiti Moon de Cath Crowley



 O astfel de poveste magică o recomand tuturor cititorilor, pentru că nu are cum să nu placă. 
Te provoc să devii și tu un visător și să intri în universul feeric construit de Cath Crowley, pentru că îți vei dori să rămâi acolo!

Citește recenzia completă - click aici.

5. DUFF de Kody Keplinger



Ultima carte pe care v-o recomand este Duff, după care există și o ecranizare amuzantă. Povestea Biancăi este mai mult decât perfectă pentru serile de iarnă.
După ce o citești, vizionează și filmul și compară-le!


Voi ce cărți citiți în această perioadă?


                                                                                                                 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu