17 mar. 2018

„Când trecutul revine” de Lorena Lenn ― De la război la dragoste este doar un singur pas

Titlu: Când trecutul revine
   Autoare: Lorena Lenn
   Editura: Stylished
An apariție: 2018
   Nr. de pagini:  240
   Disponibilă: aici
   Rating: ★★★★
„Când trecutul revine” este o carte ce te va ține cu sufletul la gură, prin înlănțuirea de scene dinamice, dar care, printre rânduri, îți sugerează puterea dragostei de a schimba lucrurile și lumea.
Dar oare… dragostea este suficientă pentru a putea clădi viitorul? Rămâne să aflați!
Ce faci când trecutul tău revine şi te lovește din nou în rana cicatrizată?
Când nu-ți lasă nicio clipă de fericire și îți răpește și ultima fărâmă de speranță? Ce poți să faci?
Când trecutul revine de Lorena Lenn este cartea care mi-a trezit apetitul cărților cu personaje din altă cultură. Până acum eram reticentă și încercam să ocolesc cărțile cu musulmani, dar această carte a fost un adevărat deliciu și mă bucur că i-am acordat o șansă.

Salvată din ghearele terorii, Kelly nu poate uita ce s-a întâmplat cu o seară înainte de a fi din nou acasă, în patul ei. Nu-l poate uita pe el, îmbrățișarea lui, și nici alinturile sale, iar când amintirea lui devine realitate, Kelly se sperie și încearcă să-şi camufleze sentimentele.

Oare va reuși sa-l uite acum când e la un pas de ea?


Mi-a plăcut această carte mai ales pentru faptul că se citește foarte ușor și îți dă o senzație de relaxare. Iar faptul că am învățat cuvinte în persană a fost pentru mine un lucru minunat. Mereu caut cărți inovatoare, din care pot extrage câte ceva nou. Aici am găsit ingredientele unei cărți perfecte din toate punctele de vedere, deși la un moment dat nu mi-a plăcut de protagonistă. Mi s-a părut mofturoasă, iar faptul că îl respingea pe Rashid fără un motiv destul de întemeiat m-a făcut să nu o îndrăgesc.


De ce ar renunța cineva la fericirea ei pentru fericirea altuia, când bărbatul pe care îl iubești cu adevărat te dorește cu orice preț și e dispus să te facă fericită? Un lucru pe care iubitul tău actual nu o face..


Nu toate cicatricile se arată, nu toate rănile se vindecă. Câteodată nu vezi durerea pe care cineva o simte.


Kelly Jones, frumoasa profesoară, ascunde un trecut tumultos iubitului său, Ryan. Alege să-i omită experiența sa de acum patru ani, când a fost răpită și mai ales atunci când s-a îndrăgostit nebunește de unul dintre răpitorii ei.
Dar acum secretul acesta revine în forță, atunci când Rashid decide că locul ei e lângă el, iar încăpățânarea acesteia nu va putea face față dorinței lui arzătoare de a o avea din nou în brațele lui. Oare vor putea fi fericiți în ciuda obstacolelor?


Povestea tinerei Kelly Jones este una demnă de un film, ea fiind răpită când avea doar șaisprezece ani. Împreună cu sora și mama sa, aceasta a trebuit să suporte umilințe peste umilințe din partea lui Mohamed Al'Khalla, șeful unei grupării teroriste. Dacă acesta i-a provocat doar durere, fiul său, Rashid, îi vindecă rănile şi o face să se simtă pentru prima oară în siguranță.

Rashid Al'Khalla s-a îndrăgostit de Kelly încă de când era prizoniera tatălui său. Faptul că Kelly era o prizonieră nu l-a oprit pe acesta să se îndrăgostească de ea, deși acest lucru îi era interzis de propria sa cultură, cât și de propriul tată.
După 4 ani în care s-a gândit doar la ea, în care mintea lui era chinuită de amintiri, acesta decide în sfârșit să o recupereze. Însă Kelly se află acum într-o relație. A decis să-și continue viața și să uite de Rashid. Oare a ajuns prea târziu pentru a fi fericit?

Vreau doar... Să îți mulțumesc că tu ești motivul zilei de mâine.

De la război la dragoste este doar un pas, iar între cei doi se înfiripă o frumoasă poveste de dragoste, care o va face pe Kelly să sufere și după ce viața ei revine pe făgașul normalității.
Dar ce se întâmplă când nu doar Rashid revine, ci și tatăl acestuia? Ce se întâmplă când Iran în trecut i-a fost temniță lui Kelly, dar poate în prezent această țară îi va oferi în sfârșit oaza sa de liniște.

Recomand această carte pentru simplitate și pentru introducerea ideii de a nu fi judecat pentru alegerea de a avea o femeie din altă cultură ca soție. Este un roman emoționant, care te va zgudui puțin și care te va învăța ce este iubirea adevărată.

Când trecutul revine de Lorena Lenn este o carte care merită descoperită mai ales de cititorii înrăiți ai genului romantic, dar nu numai. Consider că este o lectură potrivită pentru toată lumea, indiferent de gusturile literare.


Unde e mult sentiment, e și multă suferință.



Achiziționează Când trecutul revine de Lorena Lenn de aici.

                                                                                                                             


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu