14 apr. 2018

„Înainte de noi” de Anna Todd – Un altfel de Hardin?!

Titlu original: Before
   Autoare: Anna Todd
   Editura: Trei
Serie: După ce ne-am cunoscut
   Nr. de pagini: 334
   Disponibilă: aici
   Rating: ★★★★
După ce am citit seria After, pe care nu am prea simpatizat-o pentru că mi se pare o telenovelă în adevăratul sens al cuvântului, am încercat să citesc și Înainte de noi de curiozitate.

Ei bine, este o carte care chiar mi-a oferit câteva răspunsuri la întrebările pe care le aveam, însă nu m-a făcut sa recitesc seria After. Înainte de noi este ultima carte din seria, și poate fi privită ca un volum ce conține răspunsuri lămuritoare și informații din trecut despre faimoasele personaje din întreaga serie. 

În acest volum îl întâlnim nu numai pe Hardin, cel de dinaintea întâlnirii cu Tess, ci și pe Natalie, Molly, Steph, dar și pe mulți alții pe care vă las să îi descoperiți chiar voi. Hardin este capul răutăților, un bad boy care pare să aibă toate defectele din lume, însă înainte nu era așa.

Avem șansa să descoperim o altă latură de-a lui, când era un copil cuminte și iubitor. Însă circumstanțele în care a crescut, familia destrămată care l-a abandonat și multe alte întâmplări dureroase, l-au făcut să devină precum o fiară care sfâșie totul în calea lui. 

Natalie a fost prima lui victimă, totul începând de la un mic joc, acesta luând amploare făcându-l din nou pe Hardin să se lupte cu propriii săi demonii. Lucrurile avansează, iar cu fiecare pagină întoarsă parcă mă aventuram și mai adânc în ceea ce credeam inițial, că e un băiat distrus, defect, rău. 

Poate vă întrebați, cei care nu ați citit încă seria After, care e salvarea acestui suflet pierdut? Ce este atât de special la această fată pe nume Tess, de ce el o alege mereu, deși o rănește. Iar probabil mulți dintre cei care au citit seria se întreabă: dar oare toate lucrurile pe care le-a făcut el puteau fi evitate dacă o întâlnea pe Tess mai devreme?


Recomand această carte doar dacă ați citit volumele anterioare, pentru că altfel nu cred că ați înțelege mare lucru. Seria After nu cred că este pentru oricine, iar dacă voi nu agreați certurile de cupluri, scenele de sex intense și triunghiuri amoroase, atunci nu cred că vi s-ar potrivi deloc.

Totuși, pe lângă multitudinea de defecte ale acestei serii, se pot desprinde și lecții importante și cred că Tessa și Hardin în ciuda numeroaselor despărțiri prin care au trecut, pot fi un exemplu de cuplu care a trecut peste obstacolele vieții și și-au croit drumul lor spre fericire.

Dacă doriți să cumpărați cărți la prețuri avantajoase, vă invit să vizitați site-ul anticariatului Târgul Cărții, unde veți găsi o gamă largă de cărți care de obicei nu se mai găsesc în alte locuri.
Pentru mai multe detalii despre titlurile pe care le au, accesați site-ul lor.

LECTURĂ PLĂCUTĂ!
                                                                            
                                                                                                                   
                                                                                                                                 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu