Didi

Salutări, copilașii mei.
Numele meu este Diana și sunt în echipa paginii de când am înființat-o.
Sunt o persoană care se plictiseşte destul de repede de un lucru, așa că într-o oră fac câte 5 activități :)) Şi sunt olteancă așa că da, vorbesc extrem de mult. *mai am câteodată tentă de accent moldovenesc pentru că cel mai bun prieten al meu stă prin Moldova și mă influențează*.
Îmi place sa citesc, să cânt, să desenez, uneori fac și obiecte handmade și-mi decorez camera, gătesc. Da, știu, sunt femeia perfecta =)))) sunt bună de măritat.
Glumesc, îmi place să fac haz de necaz de orice și de obicei spun ce gândesc. Sunt o persoană perfecționistă și vreau să fie totul ca la carte.
 • În materie de cărți v-am povestit deja care sunt cărțile mele preferate într-un articol precedent : Harry Potter, Amurg, Vanpirii sudului, Instrumente Mortale şi Căutând-o pe Alaska.
  În general sunt foarte atrasă de cărțile cu foarte multă ficțiune, vampiri *în special*, vârcolaci, vrăjitori, de cărți cu teme oculte *demoni, spiritism, îngeri, magie* sau cărți de la scriitori clasici precum Fedor Dostoievski, Wolfgang Von Goethe, Umberto Eco și preferatul meu, Dante Alighieri.
 • Urmăresc serialul Supernatural *a devenit o obsesie*, Lucifer *iubirea mea*, urmăream la un moment dat și TVD și Criminal Minds, dar m-am lăsat.
 • Sunt o groază de filme care-mi plac, spre exemplu : The Mortal InstrumentsHarry Potter, If I stay, filme horror.
  Da, ca și la cărți, și filme cu teme precum ficțiunea și ocultismul sunt preferatele mele.
 • Unul din citatele mele preferate este : „Mereu voi aprecia cărțile clasice, de hârtie” –J.K Rowling
  Motto-ul pe care eu mă bazez în viață este : „Nu risti, nu câștigi„.
 • Sunt optimistă *uneori* și prefer să cred că mereu ies bine.
  Well, cam atât despre mine 😀

Un comentariu: