Didi

Salutări, copilașii mei.
Numele meu este Diana și sunt în echipa paginii de când am înființat-o.
Sunt o persoană care se plictiseşte destul de repede de un lucru, așa că într-o oră fac câte 5 activități :)) Şi sunt olteancă așa că da, vorbesc extrem de mult. *mai am câteodată tentă de accent moldovenesc pentru că cel mai bun prieten al meu stă prin Moldova și mă influențează*.
Îmi place sa citesc, să cânt, să desenez, uneori fac și obiecte handmade și-mi decorez camera, gătesc. Da, știu, sunt femeia perfecta =)))) sunt bună de măritat.
Glumesc, îmi place să fac haz de necaz de orice și de obicei spun ce gândesc. Sunt o persoană perfecționistă și vreau să fie totul ca la carte.
 • În materie de cărți v-am povestit deja care sunt cărțile mele preferate într-un articol precedent : Harry Potter, Amurg, Vanpirii sudului, Instrumente Mortale şi Căutând-o pe Alaska.
  În general sunt foarte atrasă de cărțile cu foarte multă ficțiune, vampiri *în special*, vârcolaci, vrăjitori, de cărți cu teme oculte *demoni, spiritism, îngeri, magie* sau cărți de la scriitori clasici precum Fedor Dostoievski, Wolfgang Von Goethe, Umberto Eco și preferatul meu, Dante Alighieri.
 • Urmăresc serialul Supernatural *a devenit o obsesie*, Lucifer *iubirea mea*, urmăream la un moment dat și TVD și Criminal Minds, dar m-am lăsat.
 • Sunt o groază de filme care-mi plac, spre exemplu : The Mortal InstrumentsHarry Potter, If I stay, filme horror.
  Da, ca și la cărți, și filme cu teme precum ficțiunea și ocultismul sunt preferatele mele.
 • Unul din citatele mele preferate este : „Mereu voi aprecia cărțile clasice, de hârtie” –J.K Rowling
  Motto-ul pe care eu mă bazez în viață este : „Nu risti, nu câștigi„.
 • Sunt optimistă *uneori* și prefer să cred că mereu ies bine.
  Well, cam atât despre mine 😀

3 comentarii:

 1. Hey, Didi! Tu eşti olteancă, aşa ca mine. :))

  RăspundețiȘtergere
 2. Uuu, avem aceleași gusturi la cărți, si eu ador spiritismul, demonii, runele si tot ce ține de supranatural, iar când aud de Dante Aligheri, pur si simplu radiez.Am noroc că stiu italiana, operele lui sunt mai,, misterioase"citite în această limbă.

  RăspundețiȘtergere