Ioana

Bună tuturor !
Sunt Ioana, una dintre adminele paginii și blogului The Fictional Universe, fiind în această echipă de câteva luni. Mă bucur că sunt o parte a acestui întreg, deoarece sunt o fană înfocată a cărților, și a tot ce ține de lumea ficțiunii.
Pe lângă faptul că ador să citesc, de asemenea mă încântă și pictura, desenul grafic, geometric și schematic. Îmi place să creez tot felul de lucruri utile, în special semne de carte personalizate.
Am 15 ani, da sunt cea mai mică dintre administratorii acestui blog, dar sunt fericită să discut cu voi orice subiect pe tema cărților, filmelor și serialelor.

Deși nu ne cunoaștem personal, am găsit atât în adminele acestui blog, niște persoane grozave, prietenoase și carismatice, cât și în voi, copii minunați, prieteni adevărați, cu care îmi pot împărtăși pasiunile.
Ador cărțile de genul fantasy și SF. Sunt preferatele mele deoarece îmi place să descopăr alte lumi, legate de viitor, sau de magie și vrăjitori.

Seriile mele preferate sunt următoarele : cele trei scrise de Cassandra Clare, (Instrumente Mortale, Dispozitive Infernale si Uneltiri întunecate), Mila 2.0, trilogia Miss Peregrine, Harry Potter, Regina Roșie, Labirintul și Al cincilea val.
Ca și seriale, urmăresc Once Upon a Time și Pretty Little Liars.
Am multe filme preferate, dar în top se află : Love Rosie, Me before you, Doctor Strange, Divergent, If I stay, Hoțul de cărți și seria Harry Potter.
Nu am um citat preferat la momentul actual, îmi place să descopăr câte unul în fiecare carte pe care o citesc, ce își lasă amprenta asupra mea.
Cam asta este tot despre mine 😃 Mă bucur că fac parte din această comunitate, căci, ca și voi, am descoperit pagina și blogul prin intermediul unor prietene "virtuale" , ce erau și încă sunt foarte active în comunitatea noastră.


3 comentarii:

  1. Buna! Filmele mele preferate sunt cam aceleasi cu ale tale, numai ca as mai adauga " Secretul lui Adaline" :).

    RăspundețiȘtergere
  2. Trebuie neapărat să mă reapuc de Once upon a time. :))

    RăspundețiȘtergere