4 mar. 2018

Serialele pe care le-am urmărit/le urmăresc


Pentru că sunt o mare fană a serialelor și nu vreau să fac o mie de postări cu fiecare serial în parte, m-am gândit că ar fi o idee mai bună dacă aș face un articol care să cuprindă toate serialele pe care le-am urmărit sau le urmăresc în momentul de față. Poate căutați seriale noi și nu știți ce să mai vizionați, așa că eu vă vin în ajutor cu o listă lunguță de seriale diverse.

Am o mulțime de seriale preferate, dar ele diferă de la o perioadă la alta. Poate până azi mi-a plăcut mult un serial, dar azi am descoperit unul super captivant. Peste o săptămână poate să devină preferatul meu și să uit de celălalt. Așadar, ca să știți, toate serialele prezentate aici au fost sau încă sunt printre preferatele mele.

  Sinopsis:  
După 97 de ani de la distrugerea omenirii de către o bombă atomică, o nava spațială în care se află singurii supraviețuitori trimit 100 de delincvenți juvenili înapoi pe Pământ pentru a investiga posibilitatea re-colonizării planetei. Proiect bazat pe cartea cu același nume „Cei 100”.

  Opinia mea:  
Serialul ăsta m-a captivat de la primul episod. Știam că este realizat după niște cărți, dar auzind numai păreri negative despre ele, mi-am zis că măcar ar trebui să încerc serialul.

Cred că este cel mai complex serial pe care l-am văzut vreodată. Are de toate, la propriu. Acțiune, suspans, războaie, luptă pentru supraviețuire, iubire etc. Este un serial post-apocaliptic care te face să devii dependent/ă, iar când vei termina episoadele, vei rămâne cu un gol în stomac știind că trebuie să aștepți pentru a apărea noi sezoane.

De multe ori pățesc ca un serial să îmi placă atât de mult în primele sezoane, ca mai apoi să devină plictisitor. Cu Cei 100 nu s-a întâmplat asta. Mereu a venit cu ceva nou, care să te țină în acel univers. Nici nu mai este loc de plictiseală, pentru că stai mereu ca pe ghimpi neștiind care va fi următorul personaj care va muri.

Nu știu dacă voi mai găsi un serial atât de addictive ca acesta. M-am atașat atât de tare de personaje, încât simt că vreau să vizionez episoadele iar și iar și iar. Nu mi s-a mai întâmplat asta.
Acum știu că voi da o șansă și cărților în ciuda părerilor controversate, pentru că iubesc prea mult acest univers și personajele din el.
Sezoane preferate: 2 și 4
Personaje preferate: Bellamy Blake , Clarke Griffin și Octavia Blake

  Trailer:  


  Sinopsis:  
Riverdale este un oraș aparent liniștit, unde toți se cunosc între ei. Dar lucrurile sunt date peste cap în momentul în care un membru al echipei de fotbal a liceului este găsit mort în râu. Din acest punct, toată lumea pare suspectă și toți par să aibă secrete care nu vor să fie aflate. Serialul urmărește viața lui Archie, Veronica, Betty și a prietenilor lor, care explorează întunericul și ciudățenia orașului Riverdale și încearcă să descopere ce s-a întâmplat.

  Opinia mea:  
Riverdale este unul dintre serialele mele preferate cu adolescenți. Viața oamenilor din Riverdale este atât de interesantă și plină de intrigă, încât te atrage în lumea lor încă de la primul episod. 
Cel mai mult îmi place misterul constant pe care ni-l oferă. Când o crimă are loc în acest orășel, toată lumea pare vinovată și nu știi pe cine să învinuiești, așa că îi iei pe toți la rând. 

Toată lumea are secrete, toată lumea este suspectă.  

Iubesc personajele. Viața de adolescent mereu mi s-a părut interesantă, iar prin intermediul lui Archie, Betty, Veronica și Jughead avem șansa să trăim o viață interesantă, plină de suspans. 

Recomand serialul Riverdale tuturor adolescenților și nu numai. Se urmărește pe plan secund și viața părinților acestor adolescenți, care ascund la fel de multe secrete întunecate. 

Sezon preferat: 1
Personaje preferate: Jughead Jones, Archie Andrews, Veronica Lodge

  Trailer:  



  Sinopsis:  
“Arrow” este o dramă cu supereroi a cărei poveste se învârte în jurul lui Oliver Queen (Stephen Amell), un playboy miliardar care, după ce un naufragiu îl aruncă timp de cinci ani pe o insulă pustie din Pacific, este găsit și se întoarce în orașul natal Starling City.
Pe măsură ce începe să se reconecteze cu cei dragi, care l-au crezut mort, Queen este hotărât să îndrepte greșelile din trecut, iar pentru asta își creează un alterego, devenind un justițiar vânat atât de răufăcătorii din oraș, cât și de autorități. Green Arrow și-a făcut apăriția și în “Smallville”, dar aceasta va fi o versiune mai întunecată a personajului. Îmbrăcat ca Robin Hood, înarmat cu un arc, săgeți, un abdomen demn de Mr. Universe, o grămadă de bani, și o listă de nume furnizate de către tatăl său decedat, Arrow își propune să readucă orașul la fosta sa glorie în primul rând prin eliminarea corupției.

  Opinia mea:  
Când am descoperit pentru prima dată acest serial, nu eram atât de convinsă că vreau să îl urmăresc. După primele două episoade nu păream a fi convinsă că vreau să îl continui. Dar cum mie nu-mi place să încep un serial și să îl abandonez, l-am continuat și mă bucur că am făcut-o.

Primele trei sezoane le-am savurat din plin și fiecare sfârșit de episod îmi alimenta curiozitatea. Pot spune că Arrow a fost una dintre plăcerile mele vinovate la început. 

Începând cu sezonul patru, am simțit că serialul a început să devină monoton și mereu mă uitam în timpul unui episod la minutele rămase până la final. De plictisit nu m-am plictisit, cu siguranță, ci pur și simplu serialul nu mi-a mai oferit acțiunea pe care am avut-o în primele sezoane. 

În momentul de față încă îl urmăresc și nu îl voi abandona pentru că a fost unul dintre serialele mele preferate și încă mai am speranța că va redeveni cum a fost înainte. 

Sezon preferat: 2 
Personaje preferate: Oliver Queen, Felicity Smoak și Thea Queen

  Trailer:  



  Sinopsis:  
După ce acceleratorul de particule cauzează o furtună ciudată, investigatorul criminalistic Barry Allen este lovit de un fulger si cade într-o coma adâncă. După 9 luni acesta se trezește și își dă seama că ceva sa schimbat, are puterea de super viteză, acordându-i posibilitatea de a se deplasa prin Central City ca un înger păzitor nevăzut.
Deși initial este încântat de noile sale puteri, Barry este șocat să descopere că nu este singurul care s-a schimbat după furtuna cauzată de acceleratorul de particule. Partenerii lui Barry de la laboratoarele S.T.A.R. îl ajută să îi protejeze pe cei nevinovați. Momentan doar cațiva prieteni apropriați știu că Barry este literalmente cel mai rapid om in viață, dar nu va dura mult până lumea va afla că Barry Allen a devenit... Flash.

  Opinia mea:  
Am descoperit acest serial datorită universului Arrow. Personajul principal din The Flash, Barry Allen, a apărut în câteva episoade din Arrow și mi-a plăcut mult de dânsul, ca mai târziu să aflu că apare un spin-off care îl are pe dânsul în prim-plan.

The Flash este cel mai fain serial cu super-eroi pe care l-am văzut vreodată. A reușit să-mi intre la inimă de la început și încă îmi place pentru că mereu vine cu ceva nou, care să te țină cu ochii în ecran. 
Cel mai mult îmi place că acest serial are parte, pe lângă multă acțiune, de multe momente amuzante. Personajele sunt atât de bine alese și alcătuiesc o familie minunată. 

Chiar este un serial pe care îl recomand oricui, pentru că nu are cum să plictisească. Are toate ingredientele unui serial de calitate: acțiune, suspans, umor și multe momente emoționante. 

Sezon preferat: 1 și 3
Personaje preferate: Barry Allen, Cisco Ramon, Harrison Wells

  Trailer:  



  Sinopsis:  
Născută pe Krypton, Kara Zor-El reușește să scape de pe planetă, înainte de distrugerea acesteia. Încă de când a ajuns pe Pământ, ea și-a ascuns abilitățile pe care le împarte cu faimosul său văr, însă acum, la vârsta de 24 de ani, decide să-și accepte puterile de super om și să-și îndeplinească destinul de a deveni la rândul său o eroină.

  Opinia mea:  
Am început Supergirl dintr-o pură întâmplare. Cei care urmăresc Arrow și The Flash, știu că a fost realizat un crossover de patru episoade în care super-eroii se unesc și luptă împreună împotriva unui rău comun. Văzând acest lucru, mi-am zis că trebuie să văd și serialul ăsta. 

Supergirl este un serial făinuț, în care verișoara lui Superman a devenit și ea o eroină și încearcă să lupte împotriva extratereștrilor sau a tuturor celor care vor răul orașului National City. Primul sezon mi-a plăcut, dar nu m-a dat pe spate.

Însă, începând cu sezonul doi și cu apariția lui Mon-El, Supergirl a devenit serialul meu preferat. Actorul care-l interpretează pe Mon-El îmi era cunoscut pentru că a jucat rolul lui Kai din The Vampire Diaries, pare care l-am adorat. Sezonul doi este plin de momente amuzante, mai ales din cauza stângăciilor lui Mon-El care vine pe Pământ și se comportă exact ca un extraterestru.

Recomand Supergirl pentru divertisment și pentru că este plin de acțiune, aventuri și multe altele.

Sezon preferat: 2 
Personaje preferate: Kara Zor-El, Mon-El și Winn Schott

  Trailer:  



  Sinopsis:  
Se pare că atunci când supereroii nu sunt de ajuns, lumea are nevoie de LEGENDE! Având abilitatea de a vedea viitorul, Rip Hunter are sarcina de a alcătui o echipă care să îl ajute în salvarea nu numai a planetei ci și a timpului după ce viziunea sa îi prezintă un viitor catastrofic în care totul va fi distrus. Echipa pe care o va avea va fi compusă atât din eroi cât si din villaini. Proiectul este un spin-off Arrow/The Flash și are la bază benzile desenate DC Comics.

  Opinia mea:  
Legends of Tomorrow este al patrulea serial din universul DC pe care l-am început datorită faptului că este un spin-off al serialelor Arrow și The Flash

Câteva personaje din cele două seriale, plus altele noi, alcătuiesc o echipă, adunată de Rip Hunter pentru a călători în timp și a salva lumea. Și acest serial este unul destul de bun și diversificat. Prin diferitele călătorii în timp avem ocazia de a vizita și noi epoci trecute și de a întâlni personalități ale acelor timpuri.

Legends of Tomorrow este cu siguranță un serial care oferă dependență și care îți oferă călătorii memorabile în timp. 

Sezon preferat: 1
Personaje preferate: Sara Lance, Rip Hunter, Leonard Snart

  Trailer:  



  Sinopsis:  
Serialul este bazat pe seria The Mortal Instruments și prezintă povestea eroinei care descoperă că are legături cu o întunecată lume a unor ființe supranaturale.

  Opinia mea:  
Shadowhunters este un serial realizat după cărțile Cassandrei Clare, Instrumente Mortale, care este una dintre seriile mele preferate. 
Deși a fost realizat un film după prima carte, acesta nu prea s-a bucurat de succes. Dar este extraordinar că am primit șansa unui serial, care se pare că a creat păreri controversate. 

Unii spun că serialul este un eșec total, alții se leagă de actori și alții de faptul că acțiunea din cărți a fost schimbată. Eu nu fac parte din nicio categorie și susțin acest serial, care după părerea mea, a devenit din ce în ce mai bun.

Filmul m-a plictisit groaznic și l-am abandonat după jumătatea lui, dar serialul m-a ținut în priză pentru că nu duce lipsă de acțiune. Unele personaje sunt mult mai bine reprezentate aici decât în film, iar schimbările care au intervenit, l-au făcut mult mai interesant.

Recomand Shadowhunters pentru că este un serial fantasy destul de bun, care urmărește creaturile Lumii de Jos precum vampirii, vârcolacii, zânele și altele asemenea lor, precum și ființele supranaturale - jumătate om, jumătate îngeri - numițe vânători de umbre, care salvează lumea de rele.

Sezon preferat: 2
Personaje preferate: Magnus Bane, Alec Lightwood, Simon Lewis


  Trailer:  



  Sinopsis:  
Satana, supărat pe viața lui plictisitoare din iad, vine și locuiește în Los Angeles pentru a ajuta omenirea și pentru a curăța „mizeriile” provocate de ea, iar prin abilitățile sale telepatice aduce la suprafață cele mai profunde dorințe sau gânduri ale oamenilor.

  Opinia mea:  
Lucifer este un serial polițist cu tentă fantasy care te prinde rău de tot. Cum ar fi dacă Satana ar coborî pe Pământ și ar trăi printre noi?

În acest serial, crimele ce trebuie cercetate și rezolvate de către detectivi, sunt din ce în ce mai multe. Lucifer începe să își bage și el coada și se folosește de abilitățile sale speciale pentru a găsi făptașii. Care este adevăratul motiv pentru care devine atât de interesat de criminalistică? Nu oare detectiva Chloe Decker îl atrage pe acesta?

Lucifer care este întruchiparea răului ar putea să devină bun? Să ajute oamenii, să facă fapte bune, să se îndrăgostească?

Personajul lui Lucifer este foarte carismatic și amuzant și ți-e mai mare dragul să te uiți la serial mai ales datorită figurii lui.

Sezon preferat: 2
Personaje preferate: Lucifer Morningstar, Chloe Decker

  Trailer:  



  Sinopsis:  
Pentru Emma Swan, viața a fost orice, numai nu una de poveste. Tânăra se reîntâlnește cu Henry - fiul pe care l-a dat spre adopție cu mulți ani în urmă - în noaptea în care împlinea 28 de ani, și totul se schimbă. Henry, care este acum un băiețandru de 10 ani, are mare nevoie de ajutorul mamei lui. Băiatul crede, după ce a citit o carte de povești, că Emma, mama lui, este de fapt fiica lui Albă ca Zăpada și Făt-Frumos. Henry îi spune mamei lui că a fost trimisă în Storybrooke, Maine, un orășel oarecare, pentru a o proteja de un blestem care a pus stăpânire pe Pădurea Fermecată. Emma refuză să creadă ce-i spune băiatul, însă începe să realizeze curând că nimic din ce o înconjoară nu este ceea ce pare.

  Opinia mea:  
Vă plac basmele pe care le știți din copilărie? 
Imaginați-vă un serial care preia toate aceste basme și le transformă în ceva real. 

Once Upon a Time este o colecție de basme adunate și interpretate într-un mod spectaculos, care te vor cuceri instantaneu. Personaje precum Alba-ca-Zăpada, Regina cea Rea, Scufița roșie, Rumplestiltskin și multe altele vor crea un serial feeric cu o atmosferă de basm.

Dacă vrei să redevii copil și să urmărești poveștile tale preferate pe care probabil ți le citea bunica, atunci serialul Once Upon a Time este alegerea perfectă.


Sezoane preferate: 1, 2, 3
Personaje preferate: Regina, Emma Swan, Captain Hook (Killian)

  Trailer:  



  Sinopsis:  
Un tânăr se trezește dintr-o comă de 12 ani pentru a descoperi noi abilități pe care va încerca să le înțeleagă și să le manevreze. El va afla că este în mijlocul unei conspirații periculoase.

  Opinia mea:  
Beyond este un serial apărut recent, care promite mult. Nu mă așteptam să fie mare lucru de capul lui, dar se pare că m-am înșelat. După doar un sezon a reușit să mă convingă că trebuie să îl continui.

Beyond ne oferă o perspectivă nouă asupra Tărâmului de Dincolo, care este exploatat de Holden după ce a stat 12 ani în comă. Lucrul interesant este că el în acest timp se afla de fapt într-o altă lume, trăind acolo de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat, iar trezirea la realitate a fost șocantă. 

Un serial captivant care te atrage încet, încet și cu siguranță te vei atașa de personaje. 

Sezon preferat: 1
Personaje preferate: Holden Matthews, Willa Frost

  Trailer:  



  Sinopsis:  
Elena, una dintre cele mai populare eleve din liceul în care studiază, a avut parte în urmă cu 4 luni de o mare tragedie: părinții ei au murit într-un accident de avion. Astfel, aceasta, împreună cu fratele ei în vârstă de 15 ani, trebuie să facă față imensei pierderi. Anul școlar tocmai a început. Elena, împreună cu prietenele ei, este fascinată de prezența unui nou elev, tânăr, misterios și carismatic, pe nume Stefan. Cei doi tineri au început deja să vorbească și nici să-și facă ochi dulci nu se sfiesc. Ceea ce nu știe Elena este că Stefan este de fapt un vampir în vârstă de 200 de ani. Chiar dacă este vampir, Stefan încearcă să-și ascundă instinctele. Stefan are un frate , pe nume Damon care, față de Stefan, își continuă viața de vampir, rănind oameni și încercând chiar s-o ucidă pe Elena. Acesta fiind punctul de pornire al unei rivalități atroce între cei doi frați. Serialul The Vampire Diaries este o adaptare a unei serii de cărți publicate în 1991.

  Opinia mea:  
The Vampire Diaries este primul meu serial din toate timpurile. Este primul serial pe care l-am iubit și cu care am crescut. Este primul serial care m-a făcut să râd, să plâng, sau să mă tem. 

Toată lumea a auzit cel puțin o dată de acest serial și sunt sigură că mulți dintre voi l-a urmărit cap-coadă ca și mine. Chiar dacă după primele cinci sezoane serialul a scăzut în ceea ce privește calitatea, eu nu am renunțat să mă uit la el. Făcea parte din viața mea și a ajuns să fie o rutină.

Dacă îți plac creaturile fantastice precum vampirii, vârcolacii, vrăjitoarele și multe altele, The Vampire Diaries este cel pe care vi-l recomand cu drag. Cred că este cel mai bun serial de acest gen.

Am plâns când s-a terminat, deși chiar era timpul ca serialul ăsta să se încheie odată și odată. Sunt sigură că în viitorul apropiat îl voi reviziona, de dragul vremurilor bune.

Sezoane preferate: 1, 2, 3, 4
Personaje preferate: Elena Gilbert, Stefan Salvatore, Damon Salvatore, Bonnie Bennet și Kai Parker


  Trailer:  



  Sinopsis:  
The Originals este spin-off-ul serialului The Vampire Diaries. În acest nou serial produs tot de CW se urmărește viața primilor vampiri din istorie, personajul principal este hibridul Klaus care, întorcându-se în orașul pe care l-a construit, dorește să dețină din nou controlul asupra orașului de care avusăse grijă (în absența sa) Marcel, un vampir transfornat de către Klaus. Serialul este cu atât mai interesant având în vedere că hibridul Klaus așteaptă un copil cu o fată vărcolac (Hayley, viitori părinți nu au niciun sentiment unul pentru celălalt), dar ce se va întâmpla când Elijar (fratele original) se va îndrăgostii de Hayley? Dar când Rebecka (sora fraților) va complota impotriva lui Klaus? Dar când vrăjitoarele vor dori să preia comanda orașului? Și întrebarea care îi macină pe toți cei care au urmărit și The Vampire Diaries (unde a fost prezentată prima dată povestea) se va întoarce în serial Kol (cel mai mic dintre frați dar și singurul la fel de nemilos ca fratele său Klaus)?

  Opinia mea:  
Apariția lui Klaus Mikaelson în serialul The Vampire Diaries m-a făcut să îl ador, deși era un personaj negativ. Când am auzit că se va face un serial spin-off ce urmărește viața vampirilor originari, eram în extaz.

Cred că mi-a plăcut The Originals chiar mai mult decât The Vampire Diaries. Păcat că au decis să-l încheie după doar 5 sezoane. 

The Originals a venit mereu cu ceva inedit și șocant și cred că este unul dintre cele mai originale seriale pe care le-am văzut vreodată. Klaus Mikaelson este un personaj complex, care deși pare negativ, în adâncul inimii sale vrea doar să-și protejeze familia.

Sezoane preferate: 1 și 4
Personaje preferate: Klaus Mikaelson, Elijah Mikaelson, Hayley

  Trailer:  



  Sinopsis:  
Scott era un tânăr obișnuit până ce o mușcătură i-a schimbat fundamental viața. Acum se chinuie să înțeleagă cine e și ce ar putea să devină. Este mai mult lup decât om? Să fie invers? A devenit el doar un prădător, sclav al puterii lunii? Poate controla aceste lucruri? Orice ar fi, însă, nu va fi ușor.
Scott încearcă să își controleze impusurile, dar se teme mai tot timpul că ele vor ajunge să îi controleze fiecare gest.

  Opinia mea:  
Un alt serial pe care l-am îndrăgit și pe care l-am urmărit cu drag este Teen Wolf. Când l-am descoperit eram în perioada aceea în care căutam orice film/serial cu vampiri, vârcolaci, vrăjitoare. 

Teen Wolf a fost un serial extrem de bun, de care m-am lipit încă de la început. Cel mai mult mi-a plăcut de Dylan O' Brien, care l-a interpretat pe Stiles Stilinski excelent și a adus farmec întregului serial prin umorul său. 

Viziunea asupra vârcolacilor nu este atât de diferită față de ceea ce am mai văzut/citit, dar a adus multe elemente noi precum banshee, kitsune, ghost riders și multe altele.

Sezoane preferate: 1, 2 și 6
Personaje preferate: Stiles Stilinski, Lydia Martin, Scott McCall

  Trailer:  


  Sinopsis:  
Pretty Little Liars este o producție ABC Family bazată pe seria de romane cu același nume a Sarei Shepard. Serialul urmărește schimbările din viețile a patru fete - Hanna, Aria, Spencer și Emily - după ce "liderul" grupului lor, Alison, dispare, iar ele încep să primească mesaje scrise din partea unui necunoscut care se semnează "A".
La început, ele cred că este Alison, dar după ce este găsită moartă, fetele își dau seama că altcineva știe secretele lor, inclusiv pe cele mai ascunse, pe care au crezut că doar Alison le știa.

  Opinia mea:  
Am început Pretty Little Liars fără a ști măcar despre ce este vorba, iar plotul m-a impresionat atât de mult încât l-am continuat. L-am urmărit cu interes în primele trei sezoane și după fiecare sezon mi-am dat seama că sunt condusă pe piste greșite.

La un moment dat totul mi se părea din ce în ce mai exagerat și nu mai puteam crede în nimic. Cred că am bănuit pe toată lumea posibilă că este -A, iar la sfârșitul serialului am rămas puțin dezamăgită.

Este un serial pentru adolescenți captivant, care te trece prin toate stările posibile și pe care nu-l poți abandona până nu afli cine este persoana care bântuie în viețile protagonistelor. Vi-l recomand pentru suspansul oferit.

Sezoane preferate: 1 și 6
Personaje preferate: Spencer Hastings, Aria Montgomery, Mona Vanderwaal

  Trailer:  



  Sinopsis:  
Serialul Gossip Girl, creat de Stephanie Savage și Josh Schwartz - producători și scenariști a mai multe seriale de succes - surprinde viața unor tineri nu doar foarte frumoși, ci și putred de bogați, din Upper East Side, New York, unde cei bogati incearca sa faca fata relatiilor amoroase, mereu dramatice, si totodata trebuie sa faca cea mai buna alegere privind facultatea. Blair Walorf impreuna cu prietenele ei Kati Farkas si Isabel Coates, frecventeaza liceul si petrecerile pretentioase, alaturi de parintii lor bogati. Blair este invidiata de adversarele sale, pentru ca se presupune ca ea are o viata perfecta, nu doar pentru ca are un prieten frumos, Nate Archibald, ci pentru ca planuieste sa urmeze facultatea sa de vis, Yale.

  Opinia mea:  
Gossip Girl va rămâne serialul meu preferat cu și despre adolescenți. Deși nu am fost impresionată prea tare de primul sezon, am continuat în speranța că va fi mai interesant pe parcurs.

Intrigile din viețile adolescenților din Upper East Side m-au acăpărat cu totul. Mi-a plăcut să urmăresc toate relațiile amoroase, prieteniile care se destrămau pe zi ce trece și rivalitatea între personaje. 

Cel mai mult mi-a plăcut tot misterul acela care era învăluit în jurul site-ului anonim Gossip Girl, care posta cele mai rușinoase bârfe despre liceeni și care alimenta cam toate certurile din serial. 

Nu am presupus pe cineva anume că ar fi Gossip Girl, dar când la final s-a dezvăluit persoana bârfitoare, am rămas puțin uimită pentru că nu m-am așteptat nicio clipă să fie vorba de ea/el.

Sezoane preferate: 2, 3, 5, 6
Personaje preferate: Blair Waldorf, Chuck Bass, Nate Archibald

  Trailer:  


  Sinopsis:  
Desfasurat in Franta anului 1557, serialul urmareste viata reginei Scotiei, Mary Stuart, la curtea franceza in timp ce asteapta casatoria ei cu Francis, viitorul rege al Frantei, cu care a fost logodita de la varsta de 6 ani. La curte, Mary are de infruntat atat politici schimbatoare si jocuri de putere, cat si sentimentele sale crescande fata de Francis si atentia romantica acordata de fratele bastard al lui Francis, Bash. Regina Catherine de' Medici, mama lui Francis, incearca, in secret, sa naruiasca casatoria dintre fiul sau si Mary, din cauza previziunilor profetului Nostradamus, care crede ca aceasta casatorie va duce la moartea lui Francis. Serialul urmareste si legaturile amoroase ale insotitoarelor reginei Mary, care sunt in cautare de soti la curtea franceza.

  Opinia mea:  
Reign este unul dintre cele mai bune seriale istorice pe care le-am urmărit până acum. M-a ajutat să înțeleg altfel istoria și m-a făcut să mă documentez mai mult despre acea perioadă.

Serialul o urmărește pe Mary Stuart, regina Scoției care petrece cea mai mare parte a vieții ei în Franța alături de Francis, viitorul rege al Franței. 

Viața la palat pe pământ străin nu este deloc ușoară. Mary este supusă multor comploturi ce se pregătesc pe la spatele ei, dar va avea parte și de momente frumoase alături de domnițele ei și de Francis, de care se va îndrăgosti iremediabil. 

Dacă vrei să urmărești un serial istoric de calitate, cu intrigă, acțiune și multe întorsături de situație, atunci vă recomand Reign.

Sezoane preferate: 1, 2, 3 
Personaje preferate: Mary Stuart, Sebastian, Francis

  Trailer:  



  Sinopsis:  
Istoria este rescrisa de Michael Hirst. Aceasta drama reprezinta splendida renastere a dinastiei tudorilor sub conducerea regelui Henric al VIII-lea. In toate cele 4 sezoane ale serialului se regaseste adevarul istoric nefardat, lipsit de inhibitii, al contraversatului rege Henric Tudor al VIII-lea, cunoscut pentru casatoriile lui numeroase si de scurta durata, sotiile fiind ori condamnate la moarte ori alungate de la curtea regala.
Bazat pe istorie, serialul este presarat de scene de nuditate si senzualitate, intriga si pasiune, homosexualitate si religie, sadomasochism si sex, conturand ideea de nonconformism.
Dinastia Tudorilor – prima serie, completă, revelează o istorie inedită a impulsivului tiran, a cărui regat a fost marcat de trădare și intrigă. O dramă „seducătoare și emoționantă” în care mai joacă și Sam Neill, Natalie Dormer, Jeremy Northam și Gabriele Anwar.

  Opinia mea:  
Fiind în căutarea unui nou serial istoric care să-mi arate din frumusețile epocilor trecute, am aflat de The Tudors care era considerat unul extrem de complex.

Serialul urmărește viața lui Henric al VIII-lea din Dinastia Tudorilor, ca rege, soț, iubit, amant și ca tiran. Perioada de început este marcată de stângăcii datorită vârstei sale fragede și este văzut ca un desfrânat care se culcă aproape cu orice femeie îi iese în cale.

În istorie este cunoscut faptul că Henric a avut șase soții și multe alte amante. Cel mai mult mi-a plăcut perioada când acesta o curtează pe Anne Boleyn, fiind una dintre cele mai longevive căsătorii. 

Serialul prezintă multe scene de nuditate, sex, sadomasochism și homosexualitate, care ilustrează cel mai bine și aproape de realitate viața lui Henric al VIII-lea.

Sezoane preferate: 1 și 2
Personaje preferate: Henric al VIII-lea, Anne Boleyn și Charles Brandon

  Trailer:  



  Sinopsis:  
Serialul îl urmărește pe studentul Clay Jensen, și pe prietena sa, Hannah Baker, care se sinucide după ce suferă o serie de circumstanțe demoralizatoare, la care au fost implicate anumite persoane din liceul la care cei doi frecventează. O cutie cu casete înregistrate de Hannah înainte de a se sinucide dezvăluie 13 motive pentru care ea a ales să-și încheie viața.

  Opinia mea:  
Nu aveam de gând să vizionez acest serial pentru că tema abordată, sinuciderea, nu este una dintre preferatele mele. Dar tot văzând că toată lumea l-a urmărit și auzind păreri controversate cu privire la el, i-am dat totuși o șansă.

A fost un serial bun, dar șocant. Temele abordate sunt realiste, din păcate, și reflectă viața oricărui adolescent care este alungat și arătat cu degetul de societate doar pentru faptul că este diferit.

Serialul are doar treisprezece episoade, care ilustrează cele treisprezece motive ale sinuciderii Hannei Baker. S-a anunțat și un sezon doi, dar nu sunt sigură dacă vreau să-l mai continui.

Personaje preferate: Clay Jensen, Justin Foley, Alex Standall

  Trailer:  


  Sinopsis:  
Catherine Chandler este detectivă la omucideri, o femeie inteligentă și pragmatică, care a trecut printr-o tragedie când era adolescentă. Ea a fost martoră la moartea mamei sale, asasinată de doi oameni înarmați. Când era să fie ucisă, ea fost salvată de cineva sau ceva. Deși nimeni nu a crezut-o, știe că nu un animal a pus atunci pe fugă asasinii: era cineva straniu și îngrozitor - dar era om.

  Opinia mea:  
Beauty and the Beast este un serial polițist pe care îl pot compara cu Lucifer. Se aseamănă foarte mult datorită protagonistelor care sunt detective + apariția elementelor perturbatoare (Lucifer și Vincent)

Este un serial destul de bun și sunt sigură că vă va plăcea și vouă dacă urmăriți Lucifer. Are un plot interesant și mult acțiune, iar dacă nu știți ce să mai vizionați, încercați-l pe acesta.

Sezoane preferate: 1, 3
Personaje preferate: Catherine Chandler, Vincent Keller

  Trailer:  


  Sinopsis:  
American Horror Story este un serial american de televiziune creat si produs de Ryan Murphy si Brad Falchuk. Descris ca o antologie, fiecare sezon reprezintă o mini-serie independentă, fiecare având noi personaje, o nouă locație si o poveste noua poveste cu "inceput, mijloc si final". Unele elemente ale fiecarui sezon sunt inspirate din evenimente reale.

  Opinia mea:  
Sunt o fană a filmelor de groază, dar nu am mai urmărit un serial de acest gen. American Horror Story este perfect pentru serile în care vrei să trăiești senzații tari, dar nu îl recomand pentru persoanele slabe de inimă. 

Ce mi-a plăcut mie cel mai mult la acest serial este faptul că fiecare sezon are un plot diferit, personaje diferite, povești diferite, locuri diferite. Nu este obligatoriu să vezi toate sezoanele sau să începi cu sezonul 1. Poți începe cu cel care te atrage cel mai tare pentru că oricum nu au legătură între ele.

American Horror Story este un serial calitativ care te va înfiora, dar care nu te va lăsa să respiri până nu sunt rezolvate misterele. 

Sezon preferat: 1 
Personaje preferate: Tate Langdon, Violet Harmon, Moira O' Hara

  Trailer:  


3 comentarii:

  1. Lucifer este printre preferatele mele, dar mi se par prea slabute cazurile la care participa. Actori nu prea buni, replici seci. Noroc ca este el atat de carismatic! <3 American Horror Story e printre cele mai infioratoare seriale pe care le-am vazut, iar eu ma uit la multe seriale/filme. Recomand si Black Mirror. Nici acela nu e pentru cei slabi de inima, dar este mult mai profund.

    RăspundețiȘtergere
  2. Câteva ore au fost suficiente pentru DR.AKHERE pentru ca iubitul meu să-și schimbe mintea și să se întoarcă la mine. Mulțumesc DR.AKHERE pentru munca minunată pe care mi-ai făcut-o când iubitul mi-a rupt inima. DR.AKHERE a reușit să-mi aducă iubitul meu care a plecat de trei săptămâni înapoi la mine în câteva ore în care l-am contactat. Contactați DR.AKHERE pe Akheretemple@yahoo.com sau mai bine încă puteți da DR.AKHERE un apel sau Ce APP pe +2348129175848 pentru o mai bună înțelegere a ceea ce am spus despre el .. Nu există nici o altă persoană care să vă poată repara relația sau problema căsătoriei decât DR.AKHERE

    RăspundețiȘtergere
  3. Iubitul meu și cu mine ne-am iubit atât de mult, încât relația noastră a fost într-adevăr uimitoare și am învățat că nu vom putea niciodată să ne descurcăm unul fără celălalt. Deși l-am iubit atât de mult, nu am știut niciodată că este obosit de relație și era interesat de cel mai bun prieten al meu. S-a despărțit de mine și am fost devastat, mi-am strigat ochii înainte să mă culc în fiecare seară, viața și visele mele s-au spulberat până am intrat în contact cu un vechi prieten de-al meu, care apoi m-a prezentat lui Lord Zakuza războiul magic vraja . Lordul Zakuza mi-a dat instrucțiuni despre ce să fac și eu am respectat-o ​​strict și mi-a spus că iubitul meu va reveni la mine cerșind în 24 de ore. Prietenul meu a venit la mine cerșind și plângând în genunchi și l-am acceptat înapoi. Mulțumesc Domnului Zakuza pentru lucrările sale minunate. Dacă aveți vreo problemă de genul acesta sau mai rău, atunci contactați Lord Zakuza prin e-mail: doctorzakuzaspelltemple@hotmail.com sau WhatsApp: +17405739483 și nu veți regreta niciodată că l-ați întâlnit.

    RăspundețiȘtergere